Livrare gratuita pentru comenzile in valoare de peste 350 Lei!

    Cosul meu

  • Cosul tau este gol

Blog

CE ESTE BLEFARITA?

CE ESTE BLEFARITA?

Blefarita: sfaturi și remedii pentru ameliorarea inflamației pleoapelor Blefarita este în general de natură cronică, ceea ce înseamnă că afecțiunea persistă mult timp, cu episoade repetate grave și perioade de remisie între ele.
Citeste articol
Cleanser, Primer si Accelerator. Când le folosim?

Cleanser, Primer si Accelerator. Când le folosim?

Cleanser-ul reprezintă primul pas în procesul de pregătire a genelor naturale. Este conceput pentru a le degresa și a îndepărta impuritățile, particulele de praf și reziduurile produselor cosmetice. Vitamina C din unele Cleansere ajută la întărirea genelor naturale, așa că dacă aveți de ales între un Cleanser cu Vitamina C și unul fără, vi-l recomand pe primul. Îl găsiți pe eva-lashes.ro la un preț de 50 lei .
Citeste articol
Curiozitate maximă. Istoria extensiilor de gene

Curiozitate maximă. Istoria extensiilor de gene

O mare parte din stilul și modă au o istorie lungă și interesantă. Machiajul, îngrijirea părului și îngrijirea tenului se întorc în secole și au făcut parte din societatea umană mult mai mult decât cred majoritatea oamenilor. Istoria extensiilor genelor este deosebit de interesantă și datează mult mai mult decât majoritatea presupun. Istoria extinderii genelor: anii 1800
Citeste articol
Ingrijirea extensiilor de gene

Ingrijirea extensiilor de gene

Extensiile de gene fir cu fir sunt una dintre soluțiile salvatoare careau îmbunătățit viața multor femei. Exista insa niste reguli de intretinerea genelor fir cu fir. Adezivul este un component important in aplicarea genelor fir cu fir. Sunt adezivi pentru tehnici de volum sau pentru design de ocazii speciale, pentru lash artisti incepatori, avansati si profesionisti. Alege adezivul in functie de timpul de uscare si umiditatea la care trebuie sa lucrezi. Pe langa ingredientele comune, acesta trebuie sa contina elemente care ajuta la o fixare usoara si indelungata. Daca adezivul nu le contine, cyanoacrylatul (componentul principal al adezivilor pentru extensii de gene fir cu fir) va forma o legatura foarte fragila pe geana naturala, iar rezultatul va fi caderea prematura a extensiei.
Citeste articol
Laminarea genelor. Etape

Laminarea genelor. Etape

Laminarea genelor BARBARA este o procedură de întărire, îngroșare, colorare și luciu de genelor. Solutiile prin care se efectuează procedura conțin substanțe nutritive. Acest lucru ajută sa măriți volumul genelor, sa le facem mai sănătoase și tari . Efectul genelor curbate durează mai mult de patru săptămâni, în funcție de viteza de creștere a genelor poate dura până la trei luni.
Citeste articol
Pagina 1 la 5 din 8 (2Pagini)